Cum vă putem ajuta?

Cabinetul de avocat se bucură de o experiență vastă în domeniu, iar de peste 10 ani, vine în sprijinul clienților săi cu soluții și informații necesare demarării proiectelor încă de la început, construind în acest mod, relații bazate pe încredere și profesionalism.

În acest sens, serviciile pe care vi le putem oferi sunt următoarele:

01.

Înființarea unei firme în România poate părea complicată pentru persoanele care se află la început de afacere și care doresc să își croiască un nou viitor ca și antreprenori.

02.

Acordăm consultanță de specialitate societăților încă de la înființare dar și pe parcursul desfășurării activității, beneficiind de onorarii avantajoase, precum şi de discounturi în eventualitatea unei colaborări de lungă durată.

03.

Cabinetul de avocat “Miricioiu Andreea Ioana” prin av. titular Miricioiu Andreea Ioana, oferă consultanţă juridică de specialitate, având în vedere o experienţa juridică bogată acumulată prin practică.

04.

Oferim persoanelor juridice servicii de specialitate sub forma unor abonamente cu ore incluse.
Abonamentele sunt destinate pentru a oferi consultanță de specialitate pe tot parcursul exercitării obiectelor de activitate, preîntâmpina situații litigioase și asigura legalitatea întregii activități.

05.
  • Recuperări creanțe și executare silită
  • Dreptul muncii
  • Dreptul succesoral
  • Dreptul familiei
  • Drept contravențional