De-a lungul timpului, am învățat că fiecare client are nevoi diferite atunci când discutăm despre ceea ce înseamnă activitatea juridică. Fie că sunteți la început de drum sau în plină dezvoltare, Cabinetul de avocat ”Miricioiu Andreea-Ioana” vine în sprijinul clienților săi cu 4 tipuri de abonamente juridice cu ore incluse, în funcție de nevoia și complexitatea activității dumneavoastră:

ABONAMENT STANDARD: 

Include 5 ore de consultanță în fiecare lună. Acest tip de abonament este destinat societăților nou înființate sau cu activitate restrânsă care doresc obținerea unui minimum de informații juridice pentru o bună funcționare.

ABONAMENT STANDARD PLUS: 

Include 10 ore de consultanță în fiecare lună. Acest tip de abonament este destinat societăților cu activitate medie care doresc obținerea unui flux de informații juridice pentru o bună funcționare.

ABONAMENT PLUS:

Include 20 de ore de consultanță în fiecare lună, precum și reprezentare în fața instituțiilor și autorităților publice, instanțelor judecătorești, registrul comerțului și alte persoane juridice publice sau private. Acest tip de abonament este destinat societăților cu o activitate extinsă.

ABONAMENT PREMIUM:

Include atât consultanță, cât și constituirea și pregătirea dosarelor de instanță prin redactare de cereri de chemare în judecată, cereri reconvenționale, întâmpinări, sau cereri conexe și incidentale, reprezentare în fața instituțiilor și autorităților publice, instanțelor judecătorești, registrul comerțului și alte persoane juridice publice sau private, în limita a 50 de ore în fiecare lună. Acest abonament este destinat societăților cu o activitate extinsă și complexă.

Cele patru variante de abonamente se adresează în principal societăților cu sediul în Municipiul București sau județul Ilfov. Abonamentele vor fi individualizate și negociate în funcție de nevoile specifice ale fiecărui client, astfel încât împreună să obținem cea mai avantajoasă soluție.

Pentru fiecare oră suplimentară prestată în afara celor incluse în abonament, se va aplica o reducere de 15% față de onorariu practicat în mod obișnuit.