. Cu o bogată experiență în materia dreptului societar, oferim persoanelor juridice servicii de specialitate sub forma unor abonamente cu ore incluse.

. Abonamentele sunt destinate pentru a oferi consultanță de specialitate pe tot parcursul exercitării obiectelor de activitate, preîntâmpina situații litigioase și asigura legalitatea întregii activități.

Cele 4 variante de abonament cu ore incluse sunt:

ABONAMENT STANDARD: include 5 ore de consultanță în fiecare lună. Acest tip de abonament este destinat societăților nou înființate sau cu activitate restrânsă care doresc obținerea unui minimum de informații juridice pentru o bună funcționare.

ABONAMENT STANDARD PLUS: include 10 ore de consultanță în fiecare lună. Acest tip de abonament este destinat societăților cu activitate medie care doresc obținerea unui flux de informații juridice pentru o bună funcționare.

ABONAMENT PLUS: include 20 de ore de consultanță în fiecare lună, precum și reprezentare în fața instituțiilor și autorităților publice, instanțelor judecătorești, registrul comerțului și alte persoane juridice publice sau private. Acest tip de abonament este destinat societăților cu o activitate extinsă.

ABONAMENT PREMIUM: include atât consultanță, cât și constituirea și pregătirea dosarelor de instanță prin redactare de cereri de chemare în judecată, cereri reconvenționale, întâmpinări, sau cereri conexe și incidentale, reprezentare în fața instituțiilor și autorităților publice, instanțelor judecătorești, registrul comerțului și alte persoane juridice publice sau private, în limita a 50 de ore în fiecare lună. Acest abonament este destinat societăților cu o activitate extinsă și complexă.

Cele patru variante de abonamente se adresează în principal societăților cu sediul în Municipiul București sau județul Ilfov. Abonamentele vor fi individualizate și negociate în funcție de nevoile specifice ale fiecărui client, astfel încât împreună să obținem cea mai avantajoasă soluție.

Pentru fiecare oră suplimentară prestată în afara celor incluse în abonament, se va aplica o reducere de 15% față de onorariu practicat în mod obișnuit.

Pentru a obține o ofertă, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de mai jos și să ne descrieți succint activitatea desfășurată și serviciile de care aveți nevoie.

Pentru solicitări sau cotații, vă rugăm să ne contactați completând formularul de mai josAdresă
Bd. Constructorilor Nr. 21,
Sector 6, București
© 2018 Avocat Miricioiu. All Rights Reserved. Created by Aboga Creative Expert